...altyd nijsgjirrich!

Voorleeslunch en Vriendschapskaravaan

Op vrijdag 1 oktober is er van 12-13 uur is er een voorleeslunch in eetcafé ‘Bij Vera’ (MFC Heemstra State) en vanaf 14.30 wordt vanaf een bakfiets vriendschap gezaaid in de Trynwâlden.

Voorleeslunch in MFC Heemstra State
Op vrijdag 1 oktober 2021 vindt de negende editie plaats van de Nationale Voorleeslunch. Samen naar een verhaal luisteren is leuk en leidt tot contact. Gezina van der Zwaag leest van 12 tot 13 uur een in het Fries vertaald verhaal van Mensje van Keulen voor (meer info: Nationale voorleeslunch). Plaats: MFC Heemstra State, in eetcafé ‘Bij Vera’. Kosten lunch: Euro 7,50. Geen vervoer? Gebruik de haal- en brengservice van MVT.

‘Karavaan van de Vriendschap’
Een jaar lang fietst Journalist en cultuurmaker Simon Vuyk elke eerste vrijdag van de maand met zijn ‘Karavaan van de Vriendschap’ een etappe op zijn bakfiets. Op 1 oktober doet hij vanaf 14:30 uur de Trynwâlden aan. De ‘Karavaan van de Vriendschap’ laat zien dat vriendschap helpt tegen eenzaamheid. Iedereen is welkom om bij de karavaan aan te haken (meer info: Karavaan van de vriendschap reizget hiel Fryslan troch).

Poster