...altyd nijsgjirrich!
Readtsjerk

Opening nieuwe culturele seizoen

 Zoals het er nu voor staat gaat de Culturele Commissie van het Readtsjerkje weer van start met een cultureel programma na een periode waarin dit niet kon. Uiteraard zijn wij daar als Commissie erg blij mee. U bent dus welkom!

 Zoals het er nu voor staat gaat de Culturele Commissie van het Readtsjerkje weer van start met een cultureel programma na een periode waarin dit niet kon.

Uiteraard zijn wij daar als Commissie erg blij mee.

Op 14  november staat het eerste optreden al gepland, welke plaatsvindt in het Readtsjerkje en begint om 15.00 uur. Graag tijdig aanwezig, er kan niet gereserveerd worden, vol is vol,  en alleen contante betaling is mogelijk. Kosten zijn € 10,-

U bent dus welkom! Zij het met een aantal beperkingen zoals bekend verondersteld: anderhalve meter afstand houden in het kerkje; daarbij is het aantal zitplaatsen beperkt tot driekwart van het gebruikelijke aantal. Daarnaast zijn er vaste zitplaatsen, dat betekent dat u gaat zitten en ook op uw plek blijft. Uw koffie of thee in de pauze zal u worden aangereikt.

Wij zijn niet verplicht een vaccinatie- of testbewijs van U te vragen. 

Ergens in september zal de overheid de huidige maatregelen zo nodig aanpassen, dus volgt U de media. 

Wij wensen U veel plezier met een scala aan optredens in het komend seizoen!