...altyd nijsgjirrich!

Wekelijkse Krea-inloop in de Bân in Gytsjerk

Elke woensdagmiddag kan iedereen uit de Trynwâlden, jong én oud, binnen lopen bij de Krea-inloop in de Bân in Gytsjerk. Gewoon lekker kletsen over je hobby of echt aan de slag gaan. Woensdag 13 oktober van 15.00 tot 17.00 uur is er ook een workshop armbandjes maken voor jong en oud.

In doarpshûs de Bân in Gytsjerk, in de zijvleugel van dbieb, kun je elke week  terecht voor de koffiemiddag op donderdag en in samenwerking met dbieb bij de digitale inloop op vrijdag. Deze middagen worden al ruim bezocht en voorzien daarmee in een behoefte vanuit de Trynwâlden.

Daar is in oktober op initiatief van twee Gytsjerksters de Krea-inloop bijgekomen. Op woensdagmiddag is de Krea-inloop er voor alle creatieve Trynwâldsters én diegene die dat graag willen worden. Tussen 15.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom om met anderen over je hobby van gedachten te wisselen, elkaar te inspireren, van elkaar te leren of workshops te organiseren en te volgen. Breien, (mandela)haken, macramé, diamond painting, handlettering of kaarten maken, het is allemaal weer helemaal hip op dit moment. We zijn er massaal achter gekomen hoe heerlijk het is even helemaal op te gaan in iets rustgevends en er dan ook nog een prachtige eyecatcher aan over te houden. Iedereen is welkom, jong én oud, ook gewoon alleen voor een praatje en een kopje koffie of thee. Dus schuif gezellig aan woensdag!

Woensdag 13 oktober staat er ook een workshop op het programma; armbandjes maken. Een paar kinderen hebben zich hier al voor opgegeven, maar er is nog plek voor meer deelnemers. Geschikt voor jong en oud, armbandjes maken kan op elk niveau. Opgeven en info via kreagytsjerk@gmail.com. Afhankelijk van welk diypakket je kiest is de prijs vanaf €5,00

Koffie, thee en wat lekkers staan klaar!

Heb jij nog meer creatieve ideeën waar je op woensdagmiddag mee aan de slag wilt? Kom gezellig langs om het te bespreken!

Contact voor de Krea-inloop: kreagytsjerk@gmail.com

Contact voor doarpshûs de Bân: debangytsjerk@outlook.com

 

 

Programma-oktober.pdf