...altyd nijsgjirrich!

Werkzaamheden Gytsjerk en Ottemawei

De komende periode werkt provincie Fryslân aan de N361 tussen Gytsjerk en kruispunt E10. Afgelopen zomer heeft men onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het kruispunt E10 (N355). Nu is de N361 aan de beurt.

UIT DE NIEUWSBRIEF: Bij Gytsjerk komt een faunapassage. Hiervoor leggen we ter hoogte van de Rinia van Nautaweg een brug aan, in combinatie met een plateau. Ook passen we de aansluiting van de Rinia van Nautaweg op de N361 aan en voeren we onderhoudswerkzaamheden
uit. In dezelfde periode wordt ook een faunapassage onder de Ottemawei aangelegd. Zowel de aanleg van de faunapassage bij Gytsjerk als aan de Ottemawei zijn maatregelen vanuit gebiedsontwikkeling De Centrale As. In deze nieuwsbrief vertellen wij u wanneer de werkzaamheden van start gaan, wat we precies gaan doen en wat de werkzaamheden voor u betekenen.

Zie verder de PDF hieronder

NIEUWSBRIEF
0 van 0