...altyd nijsgjirrich!

De Opstap wint pannakooi!

Basisschool De Opstap in Oentsjerk wint een pannakooi van Jantje Beton.

Donderdag werd tijdens het afscheidnemen van groep acht, die met een versierde wagen aangevoerd werd, door directeur Dave Ensberg van Jantje Beton en door Erik de Rink van sponsor Antea Group de gewonnen pannakooi in gebruik genomen. Dave stond in de goal en Erik moest scoren. Dat lukte na enige schoten!
Grietsje Holtrop van de Opstap doet aan veel wedstrijden mee met de school en deze keer was het raak: een pannakooi! Maar de prijs was alleen het kunstgras en het hekwerk…. Hoe krijg je dan de pannakooi geplaatst? Anton de Haan trommelde wat ouders op en met een ‘man’ of twaalf werd de ondergrond klaargemaakt en kon de kooi geplaatst worden. Deze vrijwilligers kregen nog een attentie voor het werk. Met een Spaanse barbecue werd het schooljaar afgesloten.

JANTJE BETON zet zich in voor meer speelkansen en -ruimte en besteedt veel geld aan buitenspeelprojecten. En de ANTEA GROUP helpt onder andere met het creëren van buitensport accommodaties voor alle buitensporten.

Op de foto 14 staan van links naar rechts: Grietsje Holtrop, Dave Ensberg, Erik de Rink, Anton de Haan  en Arjan Bosscher.