13:00 Aldtsjerk

Voor iedereen in de Trynwâlden en omstreken.

Een balletje gooien

Iedereen kent jeu de boules vooral van de camping, maar dat was jaren geleden. Tijd om dus eens zelf te ondervinden wat er zo leuk aan is. Al snel merk je dat je fanatieker wordt, ligt mijn bal nou dichterbij het but – het kleine houten balletje dat als mikpunt geldt – of de jouwe?!
Zo in het zonnetje is dit zeker een leuk spelletje en we hopen dan ook dat het spel ook hier in Aldtsjerk en de Trynwâlden populair gaat worden.

Binnenkort zal in Aldtsjerk een heuse wedstrijdbaan voor Jeu de boules worden aangelegd. Om dit te vieren en nog wat laatste euro’s op te halen voor de kosten organiseren we op 6 augustus een gezellige spelmiddag met loterij. Iedereen is welkom, van jong tot oud! Kom langs, doe mee, neem een hapje en een drankje en koop een lot met kans op mooie prijzen beschikbaar gesteld door lokale ondernemers en Dorpsbelang Aldtsjerk. We hopen op mooi weer en rekenen natuurlijk op uw komst!
Klik vooral ook op bijgaande document voor uitgebreide informatie.

Namens de commissie Jeu de boules baan, welkom.

Jeu de boules Aldtsjerk