14 - 16 uur Oentsjerk

Wat witte jo fan bisten en fûgels yn Fryslân? Oer de beroppen fan eartiids? En wat foar jeugdboeken herkenne jo? Wy daagje jo út om jo kennis te testen én tagelyk mei inoar yn petear te gean oer allerhande ûnderwerpen dy’t de Fryske kultuer en taal reitsje.
PluZ organiseert samen de Afûk de “Fertel ris kwis” Afhankelijk van het aantal deelnemers stellen we groepjes van 5 tot 8 personen samen. Deze zullen tegen elkaar strijden voor een mooi prijzenpakket en eeuwige roem.

De kwis bestaat uit een verscheidenheid aan onderwerpen, zowel actueel als ook onderwerpen die uw herinneringen aan vroeger zullen prikkelen en altijd met een link naar de Friese taal en kultuur. De kwis wordt gepresenteerd in het Fries en iedereen kan meedoen. Naast de competitie is er ook ruimte voor verhalen, gesprek en uitwisseling. Het wordt een gezellige middag!

Heemstra State Oentsjerk
Dinsdag 23 augustus 14.00- 16.00 uur

Informatie en aanmelden kan hier.  (Bij het pluZ-pasnummer kunt u, wanneer u geen lid bent, zes keer een nul invullen)
Of telefonisch op werktijden: 088 512 1000
Opgave voor 18 augustus!