...altyd nijsgjirrich!

Vier het Leven neemt ouderen mee uit!

‘Samen uit, samen genieten’, dat is het motto van Stichting Vier het Leven. Het nieuwe culturele seizoen staat weer voor de deur en speciaal voor ouderen die nog graag uitgaan maar dat liever niet alleen doen of bijvoorbeeld behoefte hebben aan een ondersteunende arm, heeft Vier het Leven weer een gevarieerd cultureel aanbod samengesteld.

Vier het Leven is een landelijke goededoelenorganisatie die al 17 jaar met behulp van ruim 1.600 vrijwilligers mensen op leeftijd mee uitneemt. Want niet voor elke cultuurliefhebber is het makkelijk om uit te gaan. Het alleen gaan, het regelen van tickets of van het vervoer is voor ouderen vaak een struikelblok. Vier het Leven organiseert het hele jaar door compleet verzorgde culturele uitjes en regelt daarbij alles, zodat ouderen zorgeloos kunnen genieten; het vervoer, zitplaatsen in de foyer, de entreekaarten, de drankjes en prettig gezelschap. Samen uitgaan is gewoon veel gezelliger! Het programma vanaf september is bekend en in uw regio kunt u met Vier het Leven naar verschillende theaters, musea en filmhuizen.

In Friesland heeft Vier het Leven een geweldig team enthousiaste vrijwilligers die ook allemaal cultureel geïnteresseerd zijn en graag uitgaan. Een vrijwilliger van Vier het Leven haalt maximaal drie ouderen thuis op, biedt waar nodig een helpende hand en houdt hen ook gezelschap tijdens de theatervoorstelling, film, het concert of museumbezoek. Van tevoren en tijdens de pauze drinken zij gezellig samen een drankje.

Wij nodigen u, uw vader of moeder of oma of opa van harte uit om met ons mee uit te gaan! U (65+) kunt zich geheel vrijblijvend en kosteloos aanmelden bij Vier het Leven. U krijgt dan alle informatie over bijvoorbeeld de kosten van de uitjes en het programma thuisgestuurd. Aanmelden kan via het landelijke telefoonnummer 035-5245156. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website www.4hetleven.nl.