...altyd nijsgjirrich!

Zondag 2 oktober 2022 om 15:00 uur in ’t Readtsjerkje

Meet Nancy and the Sinatras. Een band die eruit ziet en klinkt alsof de tijd heeft stil gestaan. De Wonder Years uit de vorige eeuw herleven: breekbare luisterliedjes, melodieuze blues, maar ook een verrassend repertoire om lekker op te dansen.

Zondag 2 oktober 2022 om 15:00 uur in ’t Readtsjerkje

Fifties and Upties
De naam doet denken aan liedjes uit de vijftiger en zestiger jaren, maar zo gemakkelijk is de band niet in een hoekje plaatsen. Een greep uit het repertoire: jaren 50 liedjes in een nieuw, modern jasje, moderne nummers in een retro uitvoering. Een verrassende setlist variërend van liedjes uit het repertoire van Nancy Sinatraherself tot een jaren 50 uitvoering van Roxanne van de Police. Van J.J. Caletot Doris Day. Van James Bond tot eigen nummers. Een feest der herkenning, met een spannend, vintage sausje. Engels, Frans, Duits en Fries. Covers, geen coverband.

On theroad en meer
Nancy speelt al jaren bij vele gelegenheden. Festivals, feesten, theaters, enz. Daarnaast heeft de band de afgelopen jaren een kijk-, lees- en luisterboekje uitgebracht onder de titel CosaNostra, waarin we een kennis maken met Nancy en haar maffiose broers in de jaren 50. Het laatste wapenfeit is de release van een single: Shecan have him/ Se kin ‘m krije. Een happy break up song. Eigen werk.

Bezetting
Nancy andtheSinatras is opgericht in de zomer van 2012. Frontlady is WybrigBoerrigter. En dan de Sinatras: op bas Brant Visser, gitaar Oege Reitsma, drum Leo Roodhof, saxofoon Pieter Willem Meinema.
Benieuwd naar een sfeerimpressie? Beluister (en “like”) een aantal fragmenten via de facebookpagina (like!) of het youtube-kanaal van Nancy andtheSinatras.

Hier staat informatie over Nancy en de Sinatra’s op Youtube en dit is hun website.

De entreeprijs bedraagt € 10,00. De kaartverkoop begint een halfuur voor de aanvang van de voorstelling bij de ingang van de kerk. Reserveren is niet mogelijk, dus kom op tijd.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Dantumadiel.

0 van 0