...altyd nijsgjirrich!

Opbrengst Midnightwalk Trynwâlden voor jonge mantelzorgers

Op 30 september organiseerden Lionsclub de Wâlden en zakenclub Trynwâlden de succesvolle Midnightwalk Trynwâlden door Gytsjerk en Oentsjerk. Honderden deelnemers hadden een prachtige wandelavond met medewerking van meer dan 150 artiesten en vele bedrijven en instellingen.

Organisator Gert van der Meijden namens de Lionsclub: “Vooraf hadden we bepaald dat de gehele opbrengst van de kaartverkoop naar het goede doel “Jonge mantelzorgers in de regio” zou gaan. We hebben in totaal 726 kaarten verkocht en dus kunnen we het mooie bedrag van €7260 overhandigen aan Kearn”.
De cheque werd namens Kearn in ontvangst genomen door Lysbeth Nicolai van Steunpunt Mantelzorg Kearn: “Jonge mantelzorgers zijn niet goed zichtbaar in de maatschappij en worden daardoor ondergewaardeerd. Maar zij doen heel erg belangrijk werk, wat voor henzelf vaak mentaal belastend is. Met dit extra geld zijn wij heel blij. Hiermee kunnen we meer activiteiten organiseren om deze jonge mensen even te ontlasten en vaak samen met lotgenoten leuke momenten te bezorgen”.
Wilt u meer weten over jonge mantelzorgers, kunt u dat vinden op https://www.kearn.nl/vrijwillige-inzet-en-mantelzorg/steunpunt-mantelzorg/jonge-mantelzorgers/

0 van 0