...altyd nijsgjirrich!

Kerstconcert in Heemstra State

Vrijdagochtend waren kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 van OBS Thrimwalda uit Gytsjerk naar Heemstra State gekomen om daar een kerstconcert te geven.

Er was bijna ruimte te kort om alle belangstellenden een plaatsje in de herberg te bieden. Bewoners van Noflik Wenje, Frisia State maar daar ook bijvoorbeeld familie van, en natuurlijk ouders van de artiesten wilden dit concert bijwonen. Onder vakkundige leiding van meester Rax van Zanden werden Nederlands kerstliederen, Engelse carols en Amerikaanse evergreens met overgave gezongen. Met een staand applaus werden de kinderen bedankt. En als volleerde artiesten moest er natuurlijk ook nog een interview gegeven worden aan RTVNOF!
Een goede en gewaardeerde manier om in de kerststemming te komen.