...altyd nijsgjirrich!

Nieuwe uitbater Stania State

Na een periode van 12 jaar stoppen Anne ten Hof en Henriëtte Post als uitbater van Stania State. Ze zijn verheugd te kunnen melden dat Anouk Walstra per 1 januari 2023 de nieuwe uitbater van brasserie Stania State is.

Anouk vormde de laatste jaren samen met Anne en Henriëtte al het gezicht van Stania State en groeide uit van serveerster tot manager. Haar vader Dirk is al meer dan 20 jaar de chefkok van Stania State.
Anne en Henriëtte kijken met trots terug op hun periode. In de afgelopen 12 jaar is Stania State uitgegroeid tot een begrip in Friesland. Nu is het tijd voor een betere ‘work-life balance’ zegt ten Hof. ‘Een zakelijke uitdaging is er nog niet. We zien wel wat er op ons pad komt. Al zullen Ameland en onze zeilboot altijd lonken.’
Walstra ziet er naar uit om haar talent en ondernemerschap verder uit te bouwen. ‘Ik ben Anne en Henriëtte dankbaar voor de kansen die ik krijg. Daardoor ben ik nog meer gemotiveerd om Stania State verder te laten groeien.’
Stania State blijft de unieke locatie voor een lunch, brunch, diner, (zakelijke)bijeenkomst, bruiloft of receptie.
Foto: Anouk Walstra te midden van Anne ten Hof en Henriëtte Post. Op de achtergrond alle medewerkers.
0 van 0