16.30-17.30 uur Gytsjerk

Waar praten over de dood heel gewoon is.
Blijf niet zitten met vragen over het levenseinde. Of het nu gaat over jezelf, een familielid of vriend(in), of over nu of in de toekomst: het is fijn om te weten wat je kunt verwachten. Niet iedereen praat daar gemakkelijk over.

Maar het is wél belangrijk, ook omdat je er anderen mee kunt helpen.
Daarom organiseert dbieb in samenwerking met Wiek Heldens (NVVE) een café en een inloopspreekuur. Je kunt er anderen ontmoeten en vragen stellen als: Hoe zit regel ik dingen? Hoe werken wilsverklaringen? En: Hoe zit het met euthanasie bij dementie? Café ’t Einde is in diverse locaties van dbieb en het inloopspreekuur is 1x in de maand in dbieb Leeuwarden. Iedereen is welkom.

Op onderstaande data is het café te bezoeken:
25 januari dbieb Gytsjerk
22 februari dbieb Grou
22 maart dbieb Burgum
26 april dbieb Stiens

Tijd: 16:30 – 17:30 uur