...altyd nijsgjirrich!

Van Heemstrasingel tot de Smikkelkonten…

Dat waren zomaar een paar namen van de 27 volleybalteams die zondagmiddag meestreden op het toernooi van het dorpsfeest Oentsjerk.

Zo’n 190 sporters deden mee op het terrein van Staatsbosbeheer! En er waren natuurlijk ook bezoekers om hun team aan te moedigen, een drukte van belang! Het terrein was prima te bespelen, niet kurkdroog maar ook niet te nat. Het strak georganiseerde toernooi verliep eigenlijk zonder grote problemen. Later op de middag is in of bij de tent de uitslag bekend gemaakt. Ook hierbij trad weer een band op.
Volgens de omstanders is het een puik dorpsfeest geweest met, voor de meeste activiteiten, veel belangstelling. Voor alle vrijwilligers kwam er zondagmiddag een eind aan een druk weekend, maar men kan er met veel voldoening op terugkijken.