...altyd nijsgjirrich!

Hulpkastje Gytsjerk zoekt hulp

Omdat veel mensen moeten puzzelen om rond te komen is er vorig jaar in Gytsjerk een Hulpkastje neergezet. Hier mag iedereen die wel wat hulp kan gebruiken komen kijken of er iets in zit wat van pas komt. Dankzij een behulpzame dorpsgenoot kon er ook een koelkast naast worden gezet en een vriezer is ook al aangeboden. Andere dorpsgenoten hebben geld geschonken of boodschappen gebracht. En dankzij de groenteboer op de zaterdagmarkt lag er heerlijke verse groente en fruit in de kast. Geweldig!

Maar toch kan het Hulpkastje nog wel wat hulp gebruiken. Er is veel behoefte aan boodschappen als:

*Potten/blikken groente
*Pakken rijst of pasta (met evt mix)
*Pakken drinken (ook voor school)
*Zuivel (Het mag niet over datum zijn)
*Drogisterij artikelen zoals toiletpapier, maandverband, luiers, shampoo, tandpasta, etc.
*Wasmiddelen
*Dierenvoeding en/of benodigdheden. (Denk aan kattenbakvulling)
*Of gewoon eens wat lekkers!

Heeft u wel wat boodschappen of spulletjes, of wilt u helpen door geld of uw hulp aan te bieden, dan zijn veel hulpzoekenden u erg dankbaar! U kunt boodschappen zelf in de kast zetten of contact opnemen. Boodschappen kunnen namelijk ook gerust opgehaald worden en waar nodig gebracht waar men dat niet zelfstandig kan!

Alvast heel hartelijk bedankt!

Informatie, en waar ook de Hulpkast staat, is te verkrijgen bij:
Fedde en Sandra ten Hoeve
Ulbe van Houtenstrjitte 78
9061 AV Gytsjerk
feddesandratenhoeve@gmail.com
0625599410

0 van 0