...altyd nijsgjirrich!

Nieuwe appartementen Noflik Wenje

Woensdag 7 juni kon men de nieuwe bijgebouwde appartementen van FIDESTA NOFLIK WENJE in Oentsjerk bezichtigen. De ondernemers Geart Idzinga en Annemieke Everaarts heetten de bezoekers trots welkom!

De uitbreiding vond plaats in het noordwestelijke gedeelte van het complex. Hier was eerder de kerkzaal en nog eerder ook de aula. Nu zijn er drie appartementen voor twee personen en één voor één persoon bij gekomen. De organisatie is vooral blij met de tweepersoons kamers omdat men daarvan maar drie had. De kamers en de badcellen zijn erg ruim evenals de gangen. In het nieuwe gedeelte is tevens een huiskamer gemaakt waar men gezellig met elkaar kan verblijven. De maaltijd wordt nog wel met iedereen genuttigd. Totaal zijn er nu 17 appartementen. Zo kan men in een beschutte woonomgeving zelfstandig wonen met 24 uurs toezicht. Vooral voor bewoners uit de Trynwâlden is het mooi dat men in eigen omgeving blijven kan.
De eerste kamers zijn al geboekt!