...altyd nijsgjirrich!

OPTOCHT!! Nu met Youtube film…

Vrijdagochtend was de opstelling van de optocht in de Miedemawei. Met 9 wagens en veel fietsen en fietsgroepen was het weer als vanouds.

De fietsen waren nu achter de wagens gezet en er niet meer tussen vanwege de veiligheid. Langzaam kwam de stoet in beweging, sommige chauffeurs waren er schijnbaar nog niet klaar voor… maar eenmaal op gang ging het door het dorp en de omgeving. In de straat bleef alleen een zak van Sinterklaas achter met pepernoten, maar die smaakten ook in juni!
Veel belangstellenden hadden waardering voor het toch maar weer ieder jaar creëren van zo’n optocht. De Feinteboun bestaat dit jaar 125 jaar en is de organisator van het dorpsfeest en is daarin uniek meende men….

Nu met Youtube filmpje van Hans Dijkstra, klik hier

Hieronder veel foto’s van de optocht. Klik op de foto voor een vergroting en het bepalen van eigen snelheid op tablet of computer.