...altyd nijsgjirrich!

TREKKERTREK!!

Zaterdag 17 juni was het zover, de tweede Trekkertrek Trynwâlden was een feit!

Met zo’n 120 trekkers en 10 specials werd het publiek echt iets geboden! Vooral het mooie weer speelde de organisatie in hand. Veel bezoekers kwamen naar dit grote spektakel op het land tegenover Heemstra State in Oentsjerk. Met meer dan 50 vrijwilligers werd een perfecte organisatie neergezet door 10 jongeren uit de Trynwâlden. Volgens Pieter Jurre Meindertsma bij de ingang liep op dat moment alles volgens schema. Hij hoopte dat er nog meer betalende bezoekers naar deze Trekkertrek zullen komen dan vorig jaar. Volgens hem zijn de barprijzen van € 2,50 zeer redelijk in vergelijking met andere festivals. Er zijn voor het feest in de tent na afloop bekende bands gecontracteerd. De dag dooft de muziek om 0.30 uur en om 01.00 uur is het einde van de festiviteiten en sluit het terrein.

Ook klein filmpje op Youtube gezet: www.youtube.com/watch?v=FB958mysQVQ

Klik op de foto hieronder voor een vergroting en het bepalen van eigen snelheid op tablet of computer.