...altyd nijsgjirrich!

Directeur en juf namen afscheid van de Paadwizer

Na vele jaren in het onderwijs te hebben gewerkt namen directeur Willy en juf Wietske dinsdag afscheid van de Paadwizer.

Juf Wietske eigenlijk half omdat zij zo nu en dan toch weer bijspringt. Met allerlei activiteiten werd aandacht aan het vertrek besteed. Zo werden er bijvoorbeeld 300 broodjes gesmeerd en 600 knakworstjes warm gemaakt. Een ijsje ging er ook goed in! Op het plein werd voor de vertrekkende juffen een concert gegeven soms met instrumenten van Aboriginals! Er waren ook veel ouders en verzorgers op af gekomen. Kortom een afscheid die klonk als een klok!

Karina Knippenberg is de nieuwe directeur van de Paadwizer.

(Klik op de foto hieronder voor een vergroting en het bepalen van eigen snelheid op tablet of computer.)