...altyd nijsgjirrich!

Vrijdagmiddag schminken, kermis en spijkerbroekhangen….

Het feest ging vrijdagmiddag van start met een programma voor de kinderen. Maar ook de iets oudere bezoekers vermaakten zich prima!

De kinderen werden prachtig geschminkt en stonden in de rij om opgemaakt te worden, zowel jongens als meisjes. Van de kermisattributen werd weer gretig gebruik gemaakt. Of het nu in de draaimolen, een grote draaiende zweef voor de actie of met grijpers of schieten om prijzen te scoren was, iedereen had plezier.
Boven een grote bak met water waren aan de voorlader van een grote trekker twee spijkerbroeken opgehangen. Wie het eerst losliet was ‘af’. Doormiddel van deze afvalrace werd uiteindelijk de laatst overgebleven ‘hanger’ winnaar!
Hieronder weer enkele foto’s en ook staat er een filmpje van het spijkerbroek hangen op ¥outube.

(Klik op onderstaande foto voor een vergroting op computer of tablet.)