...altyd nijsgjirrich!

Pannenkoekenmiddag Jan de Wittstraat

Zaterdagmiddag was de Jan de Wittstraat afgesloten voor alle verkeer. Er werd door de buurtvereniging een pannenkoekenfestijn gehouden.

Veel bewoners van deze straat kwamen naar de partytent om elkaar te ontmoeten. Er waren sjoelbakken geplaatst waar een echte wedstrijd  op gespeeld werd. Was het toeval dat het Wereldkampioenschap Sjoelen ook dit weekend in Rosmalen gehouden werd? Met prijzen voor de jeugd en de volwassenen werd, onder het genot van een drankje, rustig op de pannenkoeken gewacht. Maar toen deze aangevoerd werden bleken de meeste toch wel honger te hebben…. vooral de kinderen waren er direct bij! Er was keuze in verschillende smaken en ook werd er patat gebakken. Vooral ook door het mooie weer werd deze buurtactiviteit een ‘boppeslach’.

(Klik op onderstaande foto voor een vergroting en het bepalen van eigen snelheid op computer of tablet.)