15.00 uur Mûnein/Readtsjerk

In 2012 is Sjoerd ensa ontstaan vanuit een soloproject. Inmiddels is het doorgegroeid tot een voltallige Frysktalige band die als sinds 2018 meedraait in de Friese muziekscene. Hits als ‘Wâldpyk’ en ‘Leafde yn Fryslân’ worden al jaren volop gedraaid op de verschillende Friese radiostations, daarnaast zijn ze inmiddels ook een vaste waarde in de Fryske Top 100.

Sjoerd ensa bezingt alle thema’s van het leven. Denk hierbij aan vriendschap, op stap gaan, het Friese land maar ook thema’s als afscheid en rouw worden niet gemeden. De band is van alle markten thuis: van een stampvolle feesttent tot de kleinste theaters, overal komen ze tot hun recht.

Op 7 juli 2023 is het nieuwe album ‘ensa’ uitgekomen. Voor dit album hebben ze samengewerkt met artiesten als Piter Wilkens, Emiel (de Hûnekop), Frerik de Swetser, Johannes Rypma, Sipke de Boer, Inez Timmer, Lotte Broersma en Krijn Jacob Dijkstra (Die Twa).
——————————————————————
Zondagmiddag 24 september 2023
Aanvang: 15.00 uur
De kaartverkoop (€ 10,00) begint vanaf 14.30 uur aan de ingang van het kerkje.
Adres: Kerkweg 17 te Readtsjerk.
Reserveren is niet mogelijk, dus kom op tijd.
www.readtsjerkje.nl