...altyd nijsgjirrich!

Bloembollenactie!

Doarpsbelang Gytsjerk en Dorpsbelang Oentsjerk hebben geregeld dat inwoners de bloembollen in de bibliotheek in Gytsjerk kunnen ophalen van 16 tot en met 20 oktober,

De gemente Tytsjerksteradiel stelt aan haar inwoners gratis biologische bloembollen beschikbaar zodat een gezonde voedselbron voor insecten ontstaat. De zakjes bevatten vijftien bloembolletjes van verschillende soorten. U kunt deze in uw eigen tuin planten. De bloembollen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
Doarpsbelang Gytsjerk en Dorpsbelang Oentsjerk hebben geregeld dat inwoners de bloembollen in de bibliotheek in Gytsjerk kunnen ophalen van 16 tot en met 20 oktober, gedurende de openingstijden van dbieb:
Ma 13:30 – 20:30 uur | Di t/m do 13:30 – 17:30 uur | Vr 10:00 – 17:30 uur

Zie ook de PDF hieronder

 

POSTER
0 van 0