...altyd nijsgjirrich!

Heropening FMT SPORT

Zaterdagochtend werd de nieuwe aanbouw van de vroegere 'DOJO', nu FMT SPORT geopend.

Omstreeks 10.00 uur knipten de kinderen Maartje en Sil (die dat 9 jaar geleden ook gedaan hebben) een lint door om het nieuwe deel/de aanbouw van FMT SPORT te openen. Geen “grootse” opening maar wel even een feestelijk momentje met een kop koffie en cake en natuurlijk alle belangstelling van de sporters!

Het gebouw is 240 vierkante meter (!) groter geworden waardoor er meer aangeboden kan worden. Veel is er nu mogelijk zowel individueel als in groepsverband, met een gemeenschappelijke trainer maar ook één op één! De eigenaren, Maarten en Esther Veldstra zijn trots op en blij met het resultaat. Zo kun je zien hoe een oud gymnastiekgebouw  omgetoverd is door de jaren tot een schitterend gebouw om te sporten!

Als openingsactie is de hele herfstvakantieweek “open sportweek”. Iedereen mag dan gratis komen sporten (en kijken).

(Op de foto’s zijn o.a. de openingshandeling en het gezin Veldstra te zien, klik eventueel op de onderstaande foto voor een vergroting en het bepalen van eigen snelheid op computer of tablet).

POSTER