...altyd nijsgjirrich!

Maak kennis met elektrisch rijden tijdens ‘Tour de Tûk’

Onder de naam ‘Tour de Tûk’ kunnen de inwoners van Trynwâlden op zaterdag 11 november van 10.00 tot 14.00 uur kennis maken met de ‘Tûk’ en elektrisch rijden.

Tûk is een elektrische deelauto voor de lokale gemeenschap in de Trynwâlden en kan tegen een zeer aantrekkelijk tarief een dag, meerdere dagen of dagdeel gebruikt worden. Ervaar het gemak van het delen van een auto, zelf geen verzekeringskosten en wegenbelasting, lage gebruikskosten en laadgemak met duurzame en groene stroom bij BOB. Locatie van deze kennismaking is het parkeerterrein bij Buurthuis BOB in Oentsjerk (Wynzerdyk 3), tevens de standplaats van de Tûk.

Iedereen is van harte uitgenodigd om de wereld van elektrisch rijden te ontdekken tijdens ‘Tour de Tûk’. Bezoekers krijgen de gelegenheid om op een ontspannen manier een proefrit te maken in een elektrische auto, met begeleiding van een ervaren chauffeur. Daarnaast worden er demonstraties gegeven over hoe het opladen van elektrische auto’s in zijn werk gaat en er is ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen en informatie te verkrijgen over de mogelijkheden van een abonnement voor deze duurzame deelauto. Het evenement belooft een boeiende en informatieve dag te worden, waarbij bezoekers de kans krijgen om de voordelen van elektrisch rijden persoonlijk te ervaren en te begrijpen.

Meer informatie over de ‘Tûk’ is te vinden op www.tukauto.frl.

POSTER
0 van 0