...altyd nijsgjirrich!

Winkel fan Tryn…. 10 jaar!

Al 10 jaar is de Winkel fan Tryn aan de Rengersweg 34 in Oentsjerk een begrip in de Trynwâlden. Het is een Fanalleswat Winkel en zij verkopen brocante, antiek-, vintageartikelen, kleding, speelgoed, boeken, Hollands snoepgoed en zelfgemaakte kaarten en cadeautjes.

Daarnaast heeft De Winkel fan Tryn een grote maatschappelijke functie. Het is een plek voor de mienskip; voor jong en oud. Er is ruimte voor ontmoeting, een gesprekje en/of een kopje koffie. De medewerkers staan hiermee midden in de samenleving. Ze zijn blij met alle klanten en betrokkenen die de Winkel fan Tryn al 10 jaar een warm hart toe dragen. Daarom is het van 31 oktober tot en met 4 november feest bij Tryn. Er zijn mooie kortingen en er is koffie met wat lekkers.
Voor alle basisschoolleerlingen van de Trynwâlden is er een kleurwedstrijd, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Deze kleurplaten worden rond 23 oktober op de scholen in de Trynwâlden uitgedeeld en zijn vanaf 24 oktober verkrijgbaar bij ons in de winkel.
Op 1 november worden de winnaars van de kleurwedstrijd op de winkelruit en op de Facebook site van de Winkel bekend gemaakt.
Graag tot ziens in de Winkel fan Tryn, de enthousiaste medewerkers verwelkomen jullie graag.

Poster
0 van 0