...altyd nijsgjirrich!

2013-Winkel fan Tryn-2023

De Winkel fan Tryn in Oentsjerk bestaat 10 jaar en dat vieren zij!

Tien jaar geleden werd de winkel met het luiden van de bel geopend. De laatste drie foto’s van de onderstaande serie zijn uit 2013.
Met een kortingsactie, een kleurplaatwedstrijd met prijzen en voor iedere mooi gekleurde tekening een zakje knikkers! Een aantal kleurplaten hangt al in de etalage, ze kunnen nog tot 10 november ingeleverd worden.
In de winkel is door de jaren heen wel wat veranderd. Zo is de uitstalling netter geworden, zijn de stellingen in het midden weg en is het assortiment ook anders met bijvoorbeeld ouderwets snoepgoed. Ze krijgen dan ook veel complimenten over de inrichting. Gebleven zijn de medewerkers en de centrale grote tafel waar iedereen welkom is. Het enthousiasme straalt van de medewerkers af. Men ziet dan ook de toekomst met vertrouwen tegemoet.

De foto’s 12, 13 en 14 zijn van de opening in 2013!

(Klik op onderstaande foto voor een vergroting en het bepalen van eigen snelheid op computer of tablet.)