...altyd nijsgjirrich!

Juf Martha Bosma neemt afscheid

Begonnen in Boornbergum en geëindigd in Aldtsjerk, een lange carrière in het onderwijs.

Na bijna 49 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, waarvan 43 jaar in Aldtsjerk, komt het moment van afscheid. Dagelijks van Engelum naar school. Het was een mooie tijd om met de kinderen om te gaan. Ze heeft voor alle groepen gestaan maar de onderbouw trok haar het meest. De mooiste ervaring was toch wel de combi groep 1, 2 en 3. Wanneer de kinderen in groep 3 konden lezen was het een kroon op haar werk. Dat gaf haar enorm veel plezier en voldoening! Ook waren er veel wijzigingen in het onderwijs maar wanneer het ten goede veranderde was juf Martha er blij mee. Na een high five en een groepsfoto neemt zij als leidraad naar de toekomst mee een lied van Roxanne Hazes met de titel “De tijd gaat mooie dingen doen….”
Voor een ieder die voor haar afscheid haar de hand wil drukken is er op donderdag 30 november in de school nog een receptie van 16.30 – 17.30 uur.

(Klik op de onderstaande foto voor een vergroting en het bepalen van eigen tempo op computer of tablet.)

0 van 0