...altyd nijsgjirrich!

Kerstpostzegelactie door “uitwisseling Oekraïne”

Vind u het ook zo leuk om een echt kerstkaartje te ontvangen? Het is natuurlijk pas mogelijk om een kaartje te ontvangen wanneer er ook mensen zijn die de moeite nemen een kaartje te sturen. Wij willen u uitdagen dit jaar een extra kaartje in de Trynwâlden te versturen en natuurlijk met een postzegel van “Uitwisseling Oekraïne”.

Het werkt als volgt. U koopt speciale postzegels en deze gebruikt u dan voor de kaarten in de Trynwâlden. De kaarten kunt u vervolgens inleveren in de daarvoor speciaal bestemde bakken (te herkennen aan de afbeelding) en dan zorgen de jongeren dat deze op de juiste plek komen in de Trynwâlden.

Op de postzegels staat een foto van het schilderij: Ljocht yn it tsjuster fan Oekraïne. Laten we samen licht brengen niet alleen in Oekraïne maar ook hier door veel mensen in de Wâlden dit jaar een kaartje te sturen.

1e verkoopmoment 24 november  vanaf 19.00 uur in Pro Rege

Vervolgens op 1 december, 8 december 15 december en 22 december in Pro Rege

Ook kunt u op 24 november en 8 december kinderen aan de deur verwachten om postzegels te verkopen. (setjes van 5, 10 of 20)

Vanaf week 49 worden de kaarten wekelijks bezorgd.

Meer verkoop- en inlever-punten volgen (zie website PGTrynwalden.nl)

Om de prijs hoeft u het niet te laten want voor slechts 80 cent (ipv 96 cent bij de reguliere post) brengt de jeugd uw kerstgroet in de Wâlden. De opbrengst van deze kerstpostzegelactie wordt gebruikt voor de uitwisseling met Oekraïne komende zomer.

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met een van ons op nemen.: a.brolsma@pgtrynwalden.nl

0 van 0