Oentsjerk

In Oentsjerk is het zaterdagavond 16 december al een beetje Kerst. Bij de Ontmoetingskerk knispert een knapperend haardvuur en uit de concertzaal klinkt warm koper en fluweelzacht kerstgezang.

Brassband De Bazuin Oenkerk dompelt u deze avond onder in kerstsferen op een concert waar de hele vereniging aan meewerkt. Zowel de jongste telgen van het C-orkest, de ervaren blazers van het B-orkest en de getalenteerde muzikanten van A laten de mooiste kerstliederen horen. Zangeres Anke Boersma zal bij het prachtig klinkend kerstkoper haar stem laten horen.

Het verenigingsconcert brengt u al lekker in de kerststemming maar vormt ook de aftrap van een feestelijk jubileumjaar. De Bazuin Oenkerk viert in 2024 het 100-jarige bestaan! Niet niks en reden tot feest.
Kurken zullen er sowieso knallen, want na het concert is er een gezellige afterparty met een hapje en een drankje.

Kerstfeest en verjaardagskriebels. De Bazuin Oenkerk sluit knallend het jaar af. Daar wilt u natuurlijk bij zijn. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.debazuinoenkerk.nl. Entree: €12,50 (incl. consumptie), t/m 12 jaar €5,- (inclusief consumptie)

POSTER