...altyd nijsgjirrich!

Nieuw Orkest fan de Wâlden geeft eerste concert!

In de kantine van It Aventoer aan de Wynzerdyk in Oentsjerk vond voor het eerst een (kerst)opvoering voor de bewoners en familie/gasten plaats van het nieuwe orkest: Orkest fan de Wâlden!

Dit orkest bestaat uit een beginnersgroep van zogenaamd Nieuw Talent! Er spelen ongeveer 25 mensen aan mee waarvan er twee uit de Trynwâlden komen. Een paar leden hebben eerder in een brassband of fanfare gespeeld maar de meesten hebben nog nooit een instrument bespeeld. Onder leiding van dirigent Roelof Bakker oefenen ze nu een jaar in Sumar. Van dit eerste optreden van het Orkest fan de Wâlden met een kerstrepertoire genoten de bewoners en gasten bijzonder, maar natuurlijk ook de dirigent en de spelers. Dit is waar ze voor geoefend hebben!

(Klik op onderstaande foto voor een vergroting en het bepalen van eigen snelheid op computer of tablet.)