...altyd nijsgjirrich!

Tryn’s Kuiertocht met mooie opbrengst!

Na de regen van de afgelopen weken en dagen was de zon bijzonder welkom op deze tweede Kerstdag: Tryn's Krystkuier!

De eersten stonden al ver voor half twee te wachten op de start. De kerstman heette hen welkom met de bel en de inschrijfsters waren er klaar voor. Er kon zelfs gepind worden! De fanatiekelingen gingen direct van start maar anderen bestudeerden eerst de route en de vragen van de dag. Ook was de zanger al aanwezig en voorzag de gasten van muziek zodat men opgewekt aan deze kuiertocht begong!
Nadat sommigen nog op de foto gingen met de kerstman werd aan de tocht van 10 kilometer begonnen. Proberen het buikje van het stilzitten en het diner er weer af te lopen. Na aankomst moest natuurlijk de puzzel opgelost worden voordat er aan de borrel begonnen kon worden. Onder muzikale begeleiding werd later ook genoten van het stamppotbuffet met worst.
En natuurlijk was deze kuiertocht voor het goede doel: KIKA! Met 216 deelnemers en ook nog door de vele extra giften zal ongeveer € 450,00 overgemaakt worden. Een mooi resultaat op deze tweede kerstdag in de Trynwâlden!

(Klik op de onderstaande foto voor een vergroting en het bepalen van eigen snelheid op computer of tablet.)