...altyd nijsgjirrich!

Geslaagd voor de zwarte band!

Zaterdag 15 juni werden in Assen de zwarte band examens Judo afgenomen. Dit examen bestaat uit 3 onderdelen. Het eerste onderdeel is het behalen van wedstrijdpunten; van de maximaal 20 wedstrijden moet je er 10 winnend afsluiten. Wanneer dit is behaald mag je je opgeven voor het technische examen welke dus in Assen plaatsvond.

Een commissie van 3 onafhankelijke examinatoren beoordelen je technische vaardigheden van de werptechnieken en de grond-/controletechnieken. Thijn de Boer, Sven Moojen (beiden uit Leeuwarden) en Sander de Vries (uit Gytsjerk) van FMT Sport uit Oentsjerk lieten prachtige technieken zien op de mat. Het was voor de examinatoren dan ook een makkelijke klus want alle drie zijn dik geslaagd voor hun zwarte band, de 1e dan.

Foto van links naar rechts: Sander de Vries, Esther Oostlander (trainer), Thijn de Boer en Sven Moojen.

(Klik op onderstaande foto voor een vergroting)

0 van 0