...altyd nijsgjirrich!

De Bazuin 100 jaar!

En daarom trakteerden alle drie orkesten de inwoners van de Trynwâlden op een gratis concert!

Eerst zou het bij de Klinze in Aldtsjerk gehouden worden maar vanwege het weer was men uitgeweken naar Pro Rege in Oentsjerk. De zaal zat propvol. Voor eigen leden was geen plaats en ook wethouder van Zandbergen moest tijdens het eerste optreden staan. Ongeveer 180 personen woonden dit concert bij. De jeugd, het C korps met 19 leden, begon waarna het B korps, met 29 leden, voor de pauze volgde. In de pauze werden loten verkocht voor leuke prijzen om de kas te spekken. Er was zelfs een speciaal biertje gebrouwen met een etiket waarop de uniformen van deze eeuw staan. Het A korps, ook 29 leden, sloot dit mooie concert af. Zo te zien en te horen is men klaar voor de tweede eeuw!

Videofragment van het optreden De Bazuin B

Klik op onderstaande foto voor een vergroting en het bepalen van eigen snelheid op tablet of computer.