...altyd nijsgjirrich!

Tsjerkepaad 2024 in ’t Readtsjerkje geopend

Vandaag 6 juli was de start van Tsjerkepaad, in de kerk van Readtsjerk. Hans Krakou exposeert met een prachtige selectie van zijn schilderijen en pentekeningen.

Hans Krakou is een veelzijdig kunstenaar en beheerst ongeveer alle technieken die je kan bedenken en heeft verschillende mooie schilderstijlen zoals realistisch, figuratief en abstract. Zijn realistische werken met olieverf lijken zo echt dat het soms net op een foto lijkt, zo knap geschilderd. Hij werkt met veel verschillende materialen zoals acrylverf, aquarel, inkt en potlood. Zijn abstracte werk is zeer verrassend creatief met veel kleur, goed perspectief en mooie compositie.

Hans Krakou is naast kunstenaar mogelijk ook bekend als zanger van de band “Road” uit Leeuwarden. In de jaren zeventig behoorlijk bekend en populair in binnen- en buitenland. De muziek van “Road” kunt u beluisteren (via de installatie) tijdens de openingstijden van de expositie. Tsjerkepaad Readtsjerk is iedere zaterdagmiddag open van 13.30 tot 17.00 uur tot en met 14 september a.s.
U bent van harte welkom.