14.30 Gytsjerk

Op vrijdag 3 september zwaaien de deuren van dBieb open voor een Iepen hûs. dBieb, Doarpshûs de Bân en KEaRN nodigen jong en oud uit om kennis te maken met diverse activiteiten. De hele middag is er een educatief en cultureel programma: van voorlezen tot digitale hulp en van poëzie tot muziek. Blijf gerust even hangen, want vanaf 18.30 kan je zelf lekkere en gezonde hapjes maken.
Het gebouw aan de Simke Kloostermanstrjitte onderging recent een metamorfose, waarna Doarpshûs de Bân en dbieb gezamenlijk onder één dak gingen ‘wonen’. Tijd voor een open huis, vinden beide partijen dan ook. KEaRN sluit voor de gelegenheid aan om gezamenlijk diverse activeiten te presenteren. Van 14.30 uur tot ca. 20.00 uur is iedereen van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Dit is het programma:
Klik hier voor de gegevens.