15:00 Mûnein/Readtsjerk

Op 14  november is het optreden in het Readtsjerkje te Readtsjerk om 15.00 uur. Graag tijdig aanwezig, er kan niet gereserveerd worden, vol is vol,  en betaling is à contant.  

Kosten € 10,-

Zie ook de website www.readtsjerkje.nl


Meet Nancy and the Sinatras. Een band die eruit ziet en klinkt alsof de tijd heeft stil gestaan. De Wonder Years uit de vorige eeuw herleven: breekbare luisterliedjes, melodieuze blues, maar ook een verrassend repertoire om lekker op te dansen. 

 

Fifties andUpties

De naam doet denken aan liedjes uit de vijftiger en  zestiger jaren, maar zo gemakkelijk is de band niet in een hoekje plaatsen. Een greep uit het repertoire:  jaren 50 liedjes in een nieuw, modern jasje, moderne nummers in een retro uitvoering. Een verrassende setlistvariërend van liedjes uit het repertoire van Nancy Sinatraherself tot een jaren 50 uitvoering van Roxanne van de Police. Van J.J. Caletot Doris Day. Van James Bond tot eigen nummers. Een feest der herkenning, met een spannend, vintage sausje. Engels, Frans, Duits en Fries. Covers, geen coverband.

On theroad en meer

Nancy speelt al jaren bij vele gelegenheden. Festivals, feesten, theaters, enz. Daarnaast heeft de band de afgelopen jaren een kijk-, lees- en luisterboekje uitgebracht onder de titel CosaNostra, waarin we een kennis maken met Nancy en haar maffiose broers in de jaren 50. Het laatste wapenfeit is de release van een single: Shecan have him/ Se kin ‘m krije. Een happy break up song. Eigen werk.

 

Bezetting

Nancy andtheSinatras is opgericht in de zomer van 2012. Frontlady is WybrigBoerrigter. En dan de Sinatras: op bas Brant Visser, gitaar Oege Reitsma, drum Leo Roodhof, saxofoon Pieter Willem Meinema. 

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Beluister (en “like”) een aantal fragmenten via de facebookpagina (like!) of het youtube-kanaal van Nancy andtheSinatras.

www.youtube.com/channel/UCu4W6Wzav1jyYDL3ggKmSEA

http://nancyandthesinatras.nl/