Aldtsjerk

Rin en Stin- Race viert Lustrum

Op 11 september 2022 zal de Rin & Stin Race voor de vijfde keer georganiseerd worden!
Waar dit evenement in 2017 relatief klein begon, is het in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot succes. In 2017 werd de eerste editie gehouden in het tweede weekend van oktober en was het voor de organisatoren een grote vraag hoe dit concept zou uitpakken. Het moest een uitdagende obstacle run worden die zou bestaan uit een mix van survival, drekrace en teambuilding. Naast dat het een wedstrijdkarakter moest hebben, ging het er de organisatoren vooral om dat de deelnemers een leuke gezellige middag met elkaar moesten hebben. En dit is gelukt!
Met een breed scala van uiteenlopende oefeningen, van paintball tot sjoelen, van band slingeren tot kanovaren, hebben ze een concept neergezet wat is aangeslagen bij het publiek. Door de jaren heen kwamen er steeds meer teams op af en wilden steeds meer sponsoren de organisatie helpen om het tot een groot succes te maken!

Nu vier edities later wordt het evenement gedragen door heel Trynwalden en zijn er naast de 200 deelnemers, ook meer dan 40 vrijwilliger en 25 sponsoren actief om de dag te laten slagen.
De organisatie is erg trots dat ze binnen vijf jaar een evenement hebben weten neer te zetten dat door iedereen positief wordt ontvangen en voor veel reuring zorgt in de Trynwalden.

Wil jij ook eens meedoen aan deze verrassende obstacle run? Geef je dan op met een team van vier personen (minimale leeftijd 16 jaar)  via de website; rinenstinrace.nl. Je kunt je per 18 juni inschrijven en vol is vol.

Niet meedoen maar toch betrokken zijn bij dit evenement? Word dan vrijwilliger of sponsor! Mocht je interesse hebben om te sponsoren mail de organisatie, rinenstinrace@gmail.com, dan voor de sponsorpakketten!

Tot 11 september!