20.00 uur Gytsjerk

Sinds 2001 is de Toneelvereniging Sabeare een leuke, hechte groep mensen die anderen willen vermaken door middel van een toneelstuk. Na twee jaar van stilte en niet mogen optreden staan nu alle seinen weer op groen! Dat is natuurlijk erg goed nieuws en Sabeare maakt daar meteen gebruik van! De voorbereidingen zijn in volle gang: er wordt inmiddels volop gerepeteerd, het decor is ontworpen, de kleding wordt uitgezocht, licht en geluid zijn geregeld, de locatie is vastgelegd en de data zijn bekend!

Vrijdag 14 en zaterdag 15 april; aanvang 20.00 uur; Pro Rege Oentsjerk
Vrijdag 21 en zaterdag 22 april; aanvang 20.00 uur; Pro Rege Oentsjerk

Waar gaat het over? Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Wat is er aan de hand met de Magiër? Is wat hij doet Nonsens of kun je dat woord ook anders uitleggen? Of heeft Magysk helemaal niets met een magiër te maken? Gaat het over liefde, of juist onbeantwoorde liefde? Of zou het haat en nijd zijn? Loopt het goed af, of juist niet, of niet voor iedereen?