Oentsjerk

In het derde weekend van mei organiseert Stichting Dorpsfeest Oentsjerk dit jaar een spetterend dorpsfeest voor jong en oud. Er is van alles te doen op en rondom het feestterrein van donderdag 16 mei tot en met zondag 19 mei. Dat wil je niet missen!
Dit jaar heeft de commissie ervoor gekozen om een prijs voor de mooist versierde straat. Vorig jaar tijdens de optocht was de jury verrast door de creativiteit van alle mooie versierde wagens, wie gaat er dit jaar met de prijs voor mooist versierde straat ervandoor?
Het thema van dit jaar is: ‘Sprookjes’
Twijfel niet en geef je snel op als straat, dit kan via: dorpsfeestoentsjerk@gmail.com
Verder zijn ze druk bezig om een geweldig programma te maken voor jong en oud, veel kunnen ze er nog niet over verklappen maar het wordt een magisch programma. Hou facebook en Instagram in de gaten!

Hopelijk zien zij iedereen op het dorpsfeest Oentsjerk 2024!