...altyd nijsgjirrich!

Het zwemseizoen is weer geopend

Zaterdagochtend, op Koningsdag, werd het zwemseizoen in Gytsjerk geopend door Jolanda Dekker, beleidsmedewerker van de gemeente. Uiteraard met koffie en oranjekoek.

De gebruikelijke handelingen werden weer verricht zoals het in het zonnetje zetten van een vertrekkend bestuurslid van SWIM!, het aanbieden van de cheque van €15.000,-. Hierna doken de kinderen het bad in op zoek naar muntjes. Het muntje met een gat erin betekende een prijs uitzoeken. Voor de prijswinnaars was een mooie gadget belangrijker dan een jaarabonnement!
Het instructiebad en de glijbaan zijn nog even gesloten in verband met net voor de opening ontstane problemen. Men hoopt het met enkele dagen opgelost te hebben. Doordat het zwembad in Burgum gesloten is voor renovatie verwacht men hier meer bezoekers. Dat zorgt ook voor iets aangepaste tijden.
SWIM! zorgt ook dit jaar weer voor de schoonmaak, het groenonderhoud en activiteiten. Hiervoor kan men extra vrijwilligers gebruiken! Opgave bij het zwembad, de website of fia facebook. Op deze laatste twee zullen de foto’s deze zomer weer bij de tijd zijn.