10 - 15 uur Oentsjerk

Lezingen en demonstraties

Van 10:00 tot 15:00 uur zal de manege gevuld zijn met allerlei informatieve stands waar je informatie kunt krijgen en vragen kunt stellen. Zo is paardengebitsverzorger Robbert van Bergeijk aanwezig. Hij zal verschillende paarden behandelen en uiteraard mag je even voelen wat voor verschil een behandeling teweeg brengt aan een paardengebit. Zadelmaker Feike Bruinsma is aanwezig om zadels te passen, te vertellen waarom een passend zadel zo belangrijk is en eventueel zadels direct mee te nemen om aan te passen. Hilde van der Ploeg van Bist fysiotherapie is ook aanwezig. Zij geeft een korte demonstratie van de verschillende onderdelen van het fysiotherapeutische onderzoek en er komen diverse behandeltechnieken aan bod. Het wordt een mini-consult met een mini-patiënt.

Tweedehandsmarkt

Behalve een aantal stands met paardensportzaken is er ook een tweedehandsmarkt. Iedereen kan hier terecht om zijn/haar paardenspullen te verkopen. Opgave vooraf is wel noodzakelijk.

Bixiewedstrijd

Terwijl binnen in de manege van alles gaande is, laten buiten de allerkleinste hun rijkunsten zien tijdens een bixiewedstrijd. Dit is een officiële wedstrijd waarvoor opgave noodzakelijk is. Dit kan via www.startlijsten.nl

Praktische informatie

Datum: 20 mei 2017

Tijd: 10:00 – 15:00 uur

Locatie: PSV Trynwâlden, Sanjesreed 8a, Oentsjerk

Meer informatie en programma: www.psv-trynwalden.nl

 

Poster PDF