19.30 uur Oentsjerk

Beste meneer, mevrouw,

Maandag 20 januari zijn alle inwoners van Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel en andere belangstellenden van harte welkom bij de energieavond. De avond is van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur (inloop om 19.00 uur) in het gemeentehuis in Buitenpost, Stationsstraat 18

Inwoners hebben afgelopen maanden meegepraat over de energietransitie: o.a. tijdens een bijeenkomst in november en bijna 500 inwoners vulden de enquête in over dit onderwerp. 20 januari worden onder andere de uitkomsten van de enquête gedeeld en ideeën wat u kunt doen om uw huis op andere manieren te verwarmen en wat de subsidie- en financieringsmogelijkheden zijn.

Meer informatie over de energieavond vindt u in de uitnodiging in de bijlage. Hier leest u ook hoe u zich kunt aanmelden.

Graag tot ziens op maandag 20 januari!

Uitnodiging