...altyd nijsgjirrich!
Burgemeester Jeroen Gebben naast wethouder Rijpstra op weg naar een Albert Heijn

B&W Tytsjerksteradiel op bezoek in Gytsjerk

Dinsdag 11 april was B&W van Tytsjerksteradiel op bezoek in Gytsjerk.

Dinsdag 11 april was B&W van Tytsjerksteradiel op bezoek in Gytsjerk. Het was het eerste dorpsbezoek van onze nieuwe burgemeester Jeroen Gebben. Jammer genoeg had hij zijn ambtsketting niet om. Dat was voor de foto’s wel leuker geweest ;-).

Eerst werd gesproken met het bestuur van Dorpsbelangen.

Na de bespreking werden de bezoekers rondgeleid door Tjeerd Castelein in de nieuwe Albert Heijn. De AH van Gytsjerk mag zich tot de modernste van Nederland rekenen. Tjeerd Castelein vroeg vooral aandacht voor een adequate parkeeromgeving. Natuurlijk werd er benadrukt dat het allemaal nog niet af was. Maar dát konden ze wel zien…

Daarna werd een bezoek gebracht aan Sa Leuk Hûs waar Siepie Tomey de bezoekers rondleidde. Het gemeentebestuur was onder indruk van het mooie werk dat daar werd verricht.