...altyd nijsgjirrich!

Praktijk voor podologie in Oentsjerk

Registerpodoloog Harrie Moerings heeft zich gevestigd aan de Frisiastate 23a in Oentsjerk (in de fysiotherapiepraktijk T-Med Fysiotherapie van Hessel Turkstra en José Sinnema).

Een registerpodoloog herkent en behandelt voetklachten, maar ook knie-, heup- en/of rugklachten welke te maken kunnen hebben met de stand van uw voeten. Onze voeten vormen letterlijk en figuurlijk de basis van ons gaan en staan. Iedere dag weer zijn er duizenden belastingmomenten van de voet. Wanneer onze voeten de belasting niet meer aankunnen kunt u klachten krijgen, zoals:
*Pijn
*Vermoeidheid
*Prikkelingen of tintelingen
Op dat moment is het raadzaam om een registerpodoloog te bezoeken.
Harrie Moerings heeft er voor gekozen om zich te vestigen binnen verschillende fysiotherapiepraktijken. Door de samenwerking met fysiotherapeuten en manueeltherapeuten kunnen we kiezen uit verschillende behandelmogelijkheden:
*Een op maat gemaakte steunzool
*Mobilisaties van de voet
*Spierversterkende oefeningen

Meer informatie vindt u op www.podozorg-berlikum.nl .
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 06 31214111.

0 van 0