...altyd nijsgjirrich!

Feestelijke heropening van buurthuis BOB

Vrijdag 29 maart werd buurthuis BOB door wethouder A. Bouwman en voorzitter Ank Schepp-Beelen van de stichting Sociaal Cultureel Werk BOB feestelijk geopend.

Na een interne verbouwing heeft het gebouw een nieuwe entree gekregen en is er een minder valide toilet gerealiseerd. Door de nieuwe entree aan de oostkant heeft het gebouw een open en uitnodigende uitstraling gekregen.

Door het aanschrijven van fondsen en door de grote inzet van vrijwilligers is het gelukt om de verbouwing te realiseren. Het bestuur is blij met het eindresultaat en ziet de toekomst voor het gebouw dan ook met vertrouwen tegemoet.

Het BOB, in 1978 is opgericht, voorziet na ruim 40 jaar nog steeds in een behoefte. Van de maandelijkse kinderdisco en kinderkledingbeurs tot de wekelijkse kaartmiddag, het heeft allemaal een plek in het BOB gebouw.

Met deze interne verbouwing heeft het BOB bestuur geïnvesteerd in een toekomstbestendig gebouw voor de inwoners van de Trynwâlden. Buurthuis BOB is een plek waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten, waar activiteiten worden georganiseerd en waar talententen ontdekt kunnen worden.

De verbouwing is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Fryslân, het Oranje Fonds, Fonds Coöperatief Dividend van de Rabobank, het VSB fonds en de gemeente Tytsjerksteradiel.