...altyd nijsgjirrich!

Initiatief Facebook coronahulppagina Trynwâlden

Een hulppagina op facebook als extra manier om ervoor te zorgen dat ieder de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft.

Sinds vanavond is er, naast allerlei andere goede initiatieven, een pagina op Facebook open voor hulpvraag en aanbod.

In deze tijd zijn er veel mensen die hulp kunnen gebruiken. Ook mensen die moeilijk te bereiken zijn via social media. Daar kunnen we ze dus bij helpen door een berichtje voor ze te plaatsen. Dus ben jij of KEN jij iemand die wel wat hulp kan gebruiken in deze tijd? Plaats hier een oproep voor diegene! 📣

Kan jij iemand helpen met bijvoorbeeld een boodschapje of klusje? Reageer dan op de geplaatste berichten. Wissel via messenger gegevens met elkaar uit. Hou bij deze hulp wel rekening met de veiligheid voor jou en de ander. Dus houd je aan de richtlijnen van het RIVM en volg deze goed op. Want je kunt alleen anderen helpen als je zelf gezond bent 🌱

Nodig je vrienden en familie uit voor deze groep, laten we er samen voor zorgen dat iedereen de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft.

#let een beetje op elkaar ♥️