...altyd nijsgjirrich!

Afscheid pastor Van der Galiën

Zondagochtend heeft de Protestantse Gemeente Trynwâlden (PGT) in de Ontmoetingskerk te Oentsjerk afscheid genomen van haar pastor Gryt van der Galiën.

Na tien jaar verbonden te zijn geweest aan deze gemeente gaat zij met pensioen. Na de dienst, waarin zij voorging, is zij met alle lof uitgezwaaid. Wel in een kleine setting natuurlijk vanwege de Corona. Mevrouw van der Galiën ontving o.a. van de gemeenteleden een reischeque welke zij samen met de kinderen opdiepte uit een koffer. Van de mensen uit haar wijk, het grootste gedeelte hiervan woont in of rond Heemstra State, kreeg zij een foto met als het mogelijk was een persoonlijke noot. Verder vergaten haar collega’s, nu ex collega’s, haar ook niet.

Klik op de foto hieronder voor een vergroting.

0 van 0