...altyd nijsgjirrich!

Campagne ‘Zet ‘m op 60!’

Trynergie start de lokale campagne ‘Zet ‘m op 60!’ De lokale energiecoöperatie in actie om huishoudens simpel energie en geld te laten besparen

Binnenkort krijgen inwoners van de Trynwâlden en Hurdegaryp een flyer in de bus, met de vraag om de cv-ketel op 60 graden te zetten. De meeste cv-ketels staan standaard veel te heet ingesteld. Door de temperatuur van het verwarmingswater naar 60 graden terug te brengen, werkt je ketel efficiënter. Zo bespaar je veel gas en daarmee energie en geld. Dat kan oplopen tot wel 60 euro per jaar. Trynergie is een van de 60 energiecoöperaties die meedoet met deze landelijke actie. Huishoudens die hun ketel lager zetten kunnen ook nog duurzame prijzen winnen.

Meer informatie in onderstaande PDF

Info campagne