...altyd nijsgjirrich!

Eindelijk weer een schoolvoetbal toernooi!

Na drie en half jaar werd woensdag 15 september weer een schoolvoetbal toernooi georganiseerd op het sportpark in Oentsjerk. In 2018 werd het laatste toernooi gehouden. Eigenlijk was het gepland in het voorjaar maar daar stak toen ook Corona nog een stokje voor.

Er deden 24 teams aan mee met in totaal 140 kinderen. Dit evenement werd in drie weken opgezet met medewerking van de sportclubs. Veel vrijwilligers, ouders, meesters en juffen waren druk met alles in goede banen te leiden maar het liep als een klokje. Het weer was natuurlijk ook heel geschikt om te voetballen.
Toen bij de prijsuitreiking dan ook de vraag gesteld werd of het nog eens georganiseerd zou moeten worden galmde een luid Jaaaaaa… over het terrein. Duidelijker kon de waardering niet zijn.

Voor een vergroting of het zelf bepalen van de snelheid klik op de onderstaande foto.